Salata de fasole verde cu ton

Printeaza

Salata de fasole verde cu ton

Ingrediente:Salata de fasole verde cu ton

  • 600g fasole verde congelată
  • 300g ton în ulei (conservă)
  • 200g măsline negre fără sâmburi
  • 50ml ulei de măsline
  • 1 lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se decongelează fasolea şi se taie în segmente de circa 3 cm. Se scurge bine de apă şi se căleşte, la foc iute, 2 minute, în uleiul de măsline, apoi se pune într-un castron şi se lasă să se răcească.

Se adaugă tonul scurs de ulei şi mărunţit, precum şi zeama de lămâie, coaja de lămâie, tăiată în cubuleţe mici, şi măslinele, tăiate în rondele.

Se potriveşte de sare şi piper şi se amestecă bine, apoi se pune salata pe un platou şi se deco­rează cu feliuţe de lămâie şi rondele de măsline.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.