Salata de fructe de mare si somon afumat
PrinteazaSalata de fructe de mare si somon afumat din: calamar, caracatita, creveti, somon afumat, stridii, lamaie, ulei de masline, usturoi, patrunjel.
Ingrediente:
- 150 gr calamar
- 150 gr caracatiţă
- 150 gr creveţi
- 125 gr somon afumat
- 175 gr stridii fierte în cochilie
- felii de lămâie
- ulei de măsline
- usturoi
- pătrunjel
Mod de preparare:
Fierbe toate fructele de mare (caracatiţa se fierbe în 50 min., în timp ce calamarulîn maxim 10 min.) Ai grijă ca toate să fie proaspete, adică să nu fie absolut deloc roşiatice.
După ce le-ai fiert, taie-le şi pune-le într-un castron mare, frumos ornat.în care adaugi usturoiul, pătrunjelul şi uleiul âe măsline.
Poftă bună!
O salata destul de interesanta, chiar imi place