Salata de fructe mic-dejun

Printeaza

Salata de fructe mic-dejun din: mere, pere, piersici, nuci, stafide, banane, miere.

Ingrediente:Salata de fructe mic-dejun

  • 4 mere
  • 4 pere
  • 8 piersici
  • 8 nuci mărunţite
  • 50 g stafide
  • 2 banane
  • 2 linguriţe miere

Mod de preparare:

Merele, perele şi piersicile se curăţă de cotor şi se taie cubuleţe mici sau se dau pe răzătoarea mare. Bananele se curăţă de coajă şi se taie rondele.

Toate se amestecă cu grijă, pentru a nu le strivi, îm­preună cu mierea. Se serveşte ca desert sau dimineaţa, ca mic dejun, împreună cu cereale.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.