Salata de gogosari cu morcov si gogonele

Printeaza

Salata de gogosari cu morcov si gogonele din: gogosari, ardei rgas, gogonele, morcovi, ceapa, apa, otet, sare, zahar, ulei, mustar.

Ingrediente:Salata_de_gogosari_cu_morcov_si_gogonele

  • 1 kg gogosari
  • 1 kg ardei gras
  • 1 kg gogonele
  • 1 kg morcovi
  • 1 kg ceapa
  • 750 ml apa
  • 300 ml otet
  • 3 linguri cu sare
  • 250 g zahar
  • 500 ml ulei
  • 400 g mustar

 

Mod de preparare:

Pune apa cu oţetul, zahărul şi sarea pe foc. Când clocoteşte, adaugă legumele tăiate fideluţă şi morcovul dat pe râzătoare. Lasă pe foc mic să dea în câteva clocote.

Pune apoi totul la scurs 8-9 ore. Amestecă bine uleiul cu muştarul, până obţii o maioneză omogenă.

Incorporeaz-o în legumele scurse şi amestecă bine. Pune în borcane şi dă-le la loc răcoros.

Salata de gogosari cu morcov si gogonele

Salata_de_gogosari_cu_morcov_si_gogonele

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Extraordinara salata de gogosari si gogonele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.