Salata de gogosari cu morcov si gogonele
PrinteazaSalata de gogosari cu morcov si gogonele din: gogosari, ardei rgas, gogonele, morcovi, ceapa, apa, otet, sare, zahar, ulei, mustar.
- 1 kg gogosari
- 1 kg ardei gras
- 1 kg gogonele
- 1 kg morcovi
- 1 kg ceapa
- 750 ml apa
- 300 ml otet
- 3 linguri cu sare
- 250 g zahar
- 500 ml ulei
- 400 g mustar
Mod de preparare:
Pune apa cu oţetul, zahărul şi sarea pe foc. Când clocoteşte, adaugă legumele tăiate fideluţă şi morcovul dat pe râzătoare. Lasă pe foc mic să dea în câteva clocote.
Pune apoi totul la scurs 8-9 ore. Amestecă bine uleiul cu muştarul, până obţii o maioneză omogenă.
Incorporeaz-o în legumele scurse şi amestecă bine. Pune în borcane şi dă-le la loc răcoros.
Salata de gogosari cu morcov si gogonele
Pofta buna!
Extraordinara salata de gogosari si gogonele