Salata de icre cu ceapa si patrunjel

Printeaza

Salata de icre cu ceapa si patrunjel din: icre, lamaie, ulei, ceapa, patrunjel.

Ingrediente:Salata de icre cu ceapa si patrunjel

  • 100 g icre
  • zeama unei lămâi
  • 350 ml ulei
  • ceapă verde
  • 2-3 fire pătrunjel

 

Mod de preparare:

Intr-un vas se pun icrele şi se începe mixarea pentru a le desface. După 3 minute, se adauga uleiul în fir subţire şi se mixează inca 5 minute.

Se pune apoi suc de lămâie în alternanţă cu uleiul. Se continuă mixarea până ce salata ajunge la consistenţa dorită. Se serveste cu ceapă verde, pătrunjel de decor şi pâine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.