Salata de kasha cu cod
PrinteazaSalata de kasha cu cod din: cod, kasha, ulei, sos de soia, telina, ridichi, coriandru, lamai, hasma, capere, drojdie.
- 300 g bucăţi groase de cod
- 250 g kasha
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 linguri sos de soia dulce
- 1 legătură mică ridichi roşii
- 1 lingură coriandru tăiat cu foarfecă
- 2 lămâi
- 1 haşmă
- 1 lingură capere
- 1 linguriţă drojdie de bere (facultativ)
Mod de preparare:
Fierberi peştele 10 minute la aburi, apoi desfaceti-l în bucăţi.
Spălaţi kasha, fierbeţi-o 15 minute în apă clocotită sărată. Scurgeţi şi lăsaţi să se răcească complet.
Curăţaţi ridichile şi tăiaţi-le rondele. Curăţaţi şi tăiaţi în felii fine haşma.
Bateri zeama lămâilor cu sosul de soia si uleiul de măsline. Amestecaţi cu kasha într-o salatieră, adăugaţi caperele, haşma, coriandrul, ridichile şi peştele.
Pofta buna!