Salata de legume coapte cu ou
PrinteazaSalata de legume coapte cu ou din: ulei, de masline, ardei, broccoli, sparanghel, lamaie, usturoi, oua de prepelita, sare, piper.
- ulei de masline
- broccoli
- sparanghel
- sare si piper
- oua de prepelita
- ardei copti
- lamaie
- 1 catel de usturoi
- fulgi de chilli
Mod de preparare:
Intr-o tigaie cu puţin ulei de măsline căliţi bucheţele de broccoli şi tije de sparanghel cu puţină sare şi piper. Intr-o oală puneţi apă la fiert; când fierbe apa adăugaţi ouăle de prepeliţă şi fierbeţi pentru exact 2 minute şi jumătate pentru ouă moi sau 4 minute pentru ouă tari.
Intr-un castron adăugaţi buchetele de broccoli şi sparanghelul gătit, ardei copţi, zdrobiţi un căţel de usturoi, adăugaţi ulei de măsline, zeamă de lămâie, sare, piper şi fulgi de chilli; amestecaţi bine.
Presăraţi brânză feta şi adăugaţi ouăle la final şi serviţi cald, cu pâine proaspătă.
Pofta buna!