Salată de legume cu anşoa

Printeaza

Salată de legume cu anşoa

Ingrediente:Salată de legume cu anşoa

  • o conservă de năut
  • 450 g broccoli
  • un morcov
  • 3 căţei de usturoi
  • o conservă fasole roşie
  • o conservă porumb baby
  • un borcănel anşoa în ulei
  • mărar
  • sare, piper
  • busuioc uscat
  • ulei de măsline
  • o lămâie

Preparare:

Broccoli se fierbe, se scurge şi se desface în bucheţele. Morcovul se curăţă de coajă, se spală şi se fierbe. Se taie în rondele şi se pune lângă broccoli.

Se încinge puţin ulei într-o cratiţă, se adaugă usturoiul feliat şi se căleşte două minute. Se adaugă broccoli şi morcovul, fasolea roşie scursă de apă, porumbul şi năutul.

Se condimentează, se presară verdeaţă tocată, se mai prăjeşte timp de cinci minute şi se opreşte focul. Separat se face un sos vinegretă din suc de lămâie, ulei de măsline, sare şi piper. Se amestecă bine ingredientele şi se ţin la cald.

Se pun legumele în farfurie, se adaugă fileurile de anşoa scurse de ulei, se toarnă vinegreta şi se presară busuioc uscat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.