Salata de legume cu carne de pasare

Printeaza

Salata de legume cu carne de pasare din: carne de pasare, legume, anghinare, piper, ulei, otet, ou, mustar.

Ingrediente:Salata de legume cu carne de pasare

  • carne de pasăre, dezosat
  • 1 kg cartofi
  • legume (roşii, ceapă)
  • miez de anghinare
  • piper
  • ulei
  • oţet (sau zeamă de lămâie)
  • muştar
  • un ou

 

Mod de preparare:

Se curăţă, se spală, se fierb şi se taie rondele fine legumele. Cartofii se fierb în coajă şi se taie rondele. Carnea de pasăre se scoate direct din supă şi se taie bucăţi mai mici.

Se amestecă toate aceste ingrediente, calde fiind, cu maioneza preparată din ulei, oţet, muştar şi ou.

Se ornează cu puţină maioneză şi se serveşte imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.