Salată de legume cu fazan
PrinteazaSalată de legume cu fazan
- 600 g carne de fazan friptă
- puţin muştar
- sare
- 1/2 lămîie
- 60 g ulei
- 1/4 l aspic
- 12 ciuperci mari
- 30 g vîrfuri de sparanghel
- 300 g napi
- 12 crutoane rotunde prăjite
- 3 gălbenuşuri
Mod de preparare:
Pulpa de fazan se taie julien şi se amestecă cu napii fierţi, tăiaţi julien şi cu 3 linguri de maioneză făcută din 2 gălbenuşuri, 50g ulei, sare, zeama de lămîie şi muştar.
Salata se aşază pe un platou şi pe ea se pune pieptul de fazan tăiat felii.
Se garniseşte cu ciupercile întregi sotate si puse pe crutoane şi cu vîrfuri de sparanghel fierte.
Se bagă la frigider şi cînd s-a răcit bine se napează salata cu aspic.
Pofta buna!