Salată de legume cu sos de maioneză si hrean
PrinteazaSalată de legume cu sos de maioneză si hrean
- 4-5 roşii
- 4-5 ardei graşi
- 2 cepe
- 100 g măsline
- 1 pahar caşcaval ras (sau brânză)
- sare
Pentru sos ai nevoie de:
- 1 pahar maioneză,
- 1 lingură hrean ras
- 2 linguri smântână
- 1 linguriţă muştar
Mod de preparare:
Speli roşiile şi ardeii graşi, apoi cureţi ardeii de cotoare, tai roşiile felii, ardeii fideluţă. Cureţi şi ceapa şi o tai solzişori, după care amesteci legumele tăiate cu brânza sau caşcavalul ras şi măsline.
Separat, amesteci maioneza cu smântână, muştarul şi hreanul, adaugi sosul peste legume, amesteci şi potriveşti gustul de sare.
Poftă bună!
Sosul de maioneza mi-a iesit genial.