Salată de legume cu ton
PrinteazaSalată de legume cu ton
- 1 salată verde
- 1-2 castraveţi
- 1 ardei gras roşu
- 2 ridichi de lună
- 2 ouă
- 150 g telemea de vacă
- 1 cutie de ton în ulei
- 1 ceapă mică uscată
- 1 legătură mărar
- sare
- ulei
- oţet
Mod de preparare:
Speli şi tai salata verde în fâşii. Cureţi ardeiul, ceapa, ridichile şi castraveţii, apoi tai ardeiul gras fâşii de 1 cm grosime, castravetele, ridichile şi ceapa rondele.
Fierbi ouăle, le cureţi, le tai felii, tai şi brânza bucăţele şi le adaugi peste legumele tăiate, împreună cu tonul scurs de ulei.
Amesteci cu grijă toate ingredientele ca să nu se sfărâme oul şi brânza, după care pui ulei, sare şi oţet după gust. Decorezi cu rondele de ceapă.
Salată de legume cu ton
Poftă bună!