Salata de limba de vaca

Printeaza

 Salata de limba de vaca

Cureţi de zgârciuri şi nervuri limba de vacă şi o pui la fiert în apă cu sare, foi de dafin şi boabe de piper negru. Cât e caldă îi scoţi cu un cuţit ascuţit pieliţa care o înveleşte.

Apoi o laşi să se răcească în apa în care a fiert, acoperită cu capac. Rece, o tai în cubuleţe mici. Tai apoi 2-3 roşii cărnoase şi tari, toci fideluţă 2 ardei graşi şi 2-3 cepe verzi, frunze de mărar şi pătrunjel.

Le amesteci pe toate cu limba, torni ulei şi potriveşti de sare.

Salata de limba de vaca

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • salata de limba de vita
  • salata din limba de vita
  • salata cu limba de vita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.