Salata de linte cu branza de capra

Printeaza

Salata de linte cu branza de capra din: linte, supa de pui, foaie de dafin, morcov, telina, cimbru, patrunjel, usturoi, mustar de dijon, miere, sare, piper, suc de lamaie, ulei de masline, branza de capra.

Ingrediente:Salata de linte cu branza de capra

  • 1 cana de linte verde
  • 3 cesti supa de pui
  • 1 foaie de dafin
  • 1 morcov, tocat
  • 2 tije telina, tocata
  • 1 lingurita cimbru proaspat tocat marunt sau 1/2 lingurita cimbru uscat
  • 3 linguri de patrunjel proaspat tocat
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • 1 lingurita miere
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat
  • 2 linguri de suc ​​proaspat de lamaie
  • 1/4 ceasca ulei de masline
  • 250 g branza de capra

 

Mod de preparare:

Combinati lintea, supa de pui si frunze de dafin intr-o cratita medie. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul si se fierbe 25-30 de minute. Scoateti frunzele de dafin si lasati sa se raceasca.

Intr-un castron mare, combinati toate ingredientele ramase, cu exceptia branzei. Adaugati lintea racita si amestecati pentru a se combina.

Serviti cu branza de capra maruntita.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.