Salata de macaroane cu peste afumat

Printeaza

Salata de macaroane cu peste afumat

Ingrediente:Salata de macaroane cu peste afumat

  • 200 gr. macaroane scurte
  • Sare
  • castraveti acri cam 100 gr.
  • 1 ceapa
  • 100 gr. Maioneza
  • 1 legatura de marar
  • piper proaspat macinat
  • 1 castravete verde mijlociu
  • 200 gr. fileuri de peste afumat (macrou).

Mod de preparare:

Se fierb macaroanele in multa apa cu sare, fara a le lasa sa se inmoaie prea mult. Se strecoara, lasandu-se sa se scurga bine apa. Se taie castraveciorii murati in rondele subtiri (saramura se pastreaza). Se curata ceapa, se toaca marunt. Se amesteca maioneza, saramura de castraveti (3-4 linguri), ceapa tocata simararul tocat.

Se sareaza si se pipereaza puternic. Se toarna peste macaroane si se amesteca si cu castraveciorii murati. Se lasa o ora sa se patrunda. Se curata de coaja castravetele crud si se taie in cubulete. Se pune si el in salata, se mai sareaza si pipereaza o data.

Se taie fileurile de macrou afumat in bucati potrivite, care se aseaza peste salata. Daca lasati salata sa astepte prea mult si vi se pare ca s-a uscat, mai adaugati putin lapte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.