Salata de macrou cu fasole, naut si arpacas

Printeaza

Salata de macrou cu fasole, naut si arpacas din: macrou, arpacas, conserva de fasole si naut, lamai, ulei, patrunjel, mustar.

Ingrediente:Salata de macrou cu fasole si naut

  • 4 fileuri de macrou
  • 250 g arpacaş
  • 1 conservă amestec de fasole şi năut
  • 2 lămâi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • pătrunjel verde
  • muştar dulce

 

Mod de preparare:

Se fierbe arpacaşul în apă cu sare. Se scurge şi se amestecă cu mixul de fasole. Se sărează macroul, se
frige, se rupe bucăţi şi se aşază deasupra.

Se taie o lămâie rondele şi se frige până se caramelizează. Intr-un borcan se pun sucul de lămâie, uleiul, sare, piper şi o linguriţă de muştar; se agită până se obţine un sos.

Se stropeşte salata cu sos şi se serveşte cu pătrunjel verde şi felii de lămâie caramelizate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.