Salata de macrou cu fasole, naut si arpacas
PrinteazaSalata de macrou cu fasole, naut si arpacas din: macrou, arpacas, conserva de fasole si naut, lamai, ulei, patrunjel, mustar.
- 4 fileuri de macrou
- 250 g arpacaş
- 1 conservă amestec de fasole şi năut
- 2 lămâi
- 2 linguri ulei de măsline
- pătrunjel verde
- muştar dulce
Mod de preparare:
Se fierbe arpacaşul în apă cu sare. Se scurge şi se amestecă cu mixul de fasole. Se sărează macroul, se
frige, se rupe bucăţi şi se aşază deasupra.
Se taie o lămâie rondele şi se frige până se caramelizează. Intr-un borcan se pun sucul de lămâie, uleiul, sare, piper şi o linguriţă de muştar; se agită până se obţine un sos.
Se stropeşte salata cu sos şi se serveşte cu pătrunjel verde şi felii de lămâie caramelizate.
Pofta buna!