Salata de mere cu cascaval

Printeaza

Salata de mere cu cascaval din: mere, nuci, telina, mustar, frisca, cascaval.

Ingrediente:Salata de mere cu cascaval

  • 4 mere
  • 50 g nuci
  • tijă de ţelină olandeză (apio)
  • 2 linguri cu muştar dulce
  • 50 ml frişcă lichidă
  • 100 g caşcaval

 

Mod de preparare:

Taie caşcavalul cubuleţe. Spală merele, dar nu le curăţa de coajă. Şterge-le cu un şervet după care taie-le şi pe ele cubuleţe. Feliază nucile cu un cuţit cât să rămână bucăţi, iar ţelina tai-o mai întâi pe lungime, apoi în bucăţi mici, pe lăţime.

Freacă muştarul cu frişca până când ambele ingrediente s-au omogenizat perfect şi amestecă totul cu acest sos.

Serveşte pe frunze de salată proaspătă, răcită în frigider.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.