Salata de mere cu cascaval
PrinteazaSalata de mere cu cascaval din: mere, nuci, telina, mustar, frisca, cascaval.
- 4 mere
- 50 g nuci
- tijă de ţelină olandeză (apio)
- 2 linguri cu muştar dulce
- 50 ml frişcă lichidă
- 100 g caşcaval
Mod de preparare:
Taie caşcavalul cubuleţe. Spală merele, dar nu le curăţa de coajă. Şterge-le cu un şervet după care taie-le şi pe ele cubuleţe. Feliază nucile cu un cuţit cât să rămână bucăţi, iar ţelina tai-o mai întâi pe lungime, apoi în bucăţi mici, pe lăţime.
Freacă muştarul cu frişca până când ambele ingrediente s-au omogenizat perfect şi amestecă totul cu acest sos.
Serveşte pe frunze de salată proaspătă, răcită în frigider.
Pofta buna!