Salată de morcovi cu caise

Printeaza

Salată de morcovi cu caise din: morcovi, ulei, sare cu usturoi, caise uscate, papadie, ceapa verde, nuci, iaurt, suc de lamaie, coaja de lamaie si piper.

Ingrediente:Salata_de_morcovi_cu_caise

  • 750 g morcovi
  • 3 linguri ulei
  • sare cu usturoi
  • 50 g caise uscate
  • 50 g papadie
  • 2-3 cepe verzi
  • 150 g nuci
  • 200 g iaurt
  • sucul si coaja rasa de la 1 lamaie verde
  • piper

 

Mod de preparare:

Morcovii se taie rondele şi se călesc în ulei; se fierb 5-8 min. cu 100 ml apă, 1 linguriţă sare şi caise. Se prăjesc nucile. Se amestecă ia¬urtul se amestecă cu suc şi coajă de lămâie, sare şi piper. Se scot caisele din zeamă şi se taie cuburi. într-un castron se aşază morcovii, caisele şi rondelele de ceapă; se stropesc cu zeamă şi se presară păpădie şi nuci. Dressingul se serveşte separat.

Salată de morcovi cu caise

Salata_de_morcovi_cu_caise

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Astept caisele si fac salata de morcovi cu caise

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.