Salată de morcovi

Printeaza

Salată de morcovi

Ingrediente:Salată de morcovi

  • 700 g morcovi
  • 2 linguri oţet 3°
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • puţin zahăr
  • 1/2 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Morcovii mai mici (carote), se curăţă şi se fierb în apa cu sare 40-45 minute.

Se strecoară, se taie felii şi se amestecă cu sosul, făcut din oţet, ulei, sare, puţin zahăr. Se serveşte cu pătrunjelul tocat.

Se mai poate face salată din morcovi cruzi (se rad morcovii şi se amestecă cu ulei, sare, puţin zahăr şi zeama de lămîie).

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • salata de morcovi cruzi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.