Salata de naut cu ciolan afumat si scortisoara
PrinteazaSalata de naut cu ciolan afumat si scortisoara din: ciolan afumat fiert, năut fiert, ceapă, morcov, roşii, scorţişoară, pătrunjel, salvie.
- bucăţi de ciolan afumat fiert
- 250 g năut fiert
- 1 ceapă
- 1 morcov
- 2 roşii
- 2 bucăţi de scorţişoară
- pătrunjel
- salvie
Mod de preparare:
Căleşte ceapa cu morcovul tăiat cubuleţe. Adaugă bucăţile de ciolan şi boabele de năut fiert. Stinge cu puţin din zeama în care a fiert ciolanul şi lasă pe foc să scadă bine.
Spre final, adaugă roşiile, opărite, decojite şi tăiate mărunt. Potriveşte de sare şi aromatizează cu pătrunjelul. Pune apoi frunze de salvie şi bucăţile de scorţişoară. Mai lasă pe foc 1-2 clocote.
Salata de naut cu ciolan afumat si scortisoara
Pofta buna!