Salata de naut cu mozzarella
PrinteazaSalata de naut cu mozzarella din: morcovi, varza de bruxelles, usturoi, ulei de masline, cimbru, oregano, suc de lamaie, mozzarella, naut, seminte de floarea-soarelui, iaurt, sare, piper.
- 3 morcovi
- 200 g varza de Bruxelles
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri ulei de masline
- 2 fire cimbru
- cateva fire de oregano
- 2 linguri suc de lamaie
- 150 g mozzarella
- 400 g naut fiert
- 50 g seminte de floarea-soarelui prajite si decojite
- 200 g iaurt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Morcovii si usturoiul se taie felii. Se despart rozetele de varza de Bruxelles. Toate se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins. Se adauga verdeturile. Se coc apoi legumele cca 20 minute in cuptorul incins la 180 °C. Se amesteca din cand in cand.
Se adauga la legume sare, piper si suc de lamaie si se amesteca. Apoi se adauga mozzarella scursa si taiata bucati, nautul fiert si semintele de floarea-soarelui.
Se pregateste sosul, se adauga in iaurt oregano tocat, sare si piper si se omogenizeaza. Se serveste impreuna cu legume, eventual cu paine de secara.
Salata de naut cu mozzarella
Pofta buna!