Salată de orez cu ton, portocale si porumb

Printeaza

Salată de orez cu ton, portocale si porumb din: ton, porumb, mazare, unt, portocale, lamaie, orez, sare, piper, maioneza, gogosari.

Ingrediente:Salata_de_orez_cu_ton_portocale_si_porumb

  • 4 conserve (a 125 g) de ton bucati intregi
  • 2 conserva (a 200 g) porumb boabe
  • 2 conserve mici de mazare
  • 4 linguri unt
  • 4 portocale mai mari
  • 1 lamaie
  • 600 g orez cu bob lung
  • sare
  • piper
  • 200 g maioneza
  • 2 gogosari

 

Mod de preparare:

Cureţi portocalele de coajă şi le feliezi, după care le căleşti în unt pe ambele părţi. în grăsimea rămasă, prăjeşti orezul până prinde o culoare aurie, apoi acoperi cu apă şi laşi să fiarbă fără să amesteci. Scurgi mazărea şi porumbul. Tai fâşii gogoşarii.

Amesteci portocalele cu legumele, orezul, sare şi piper după gust. Adaugi maioneza chiar îna­inte de servire. Pentru decor poţi folosi câteva măsline!

Salată de orez cu ton, portocale si porumb

Salata_de_orez_cu_ton_portocale_si_porumb

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.