Salată de păpădie Transilvania

Printeaza

Salată de păpădie Transilvania

Ingrediente:Salată de păpădie Transilvania

  • 600 g păpădie
  • 200g costiţă sau piept afumat
  • 4 ouă
  • 4 fire ceapă verde
  • 3 linguri oţet balsamic
  • piper

 

Mod de preparare:

Păpădia se spală bine şi se taie în două. Costiţa se taie julien, se pră­jeşte şi cînd este răcită pe jumătate se amestecă cu păpădia.

Se mai adaugă ceapa tăiată, oţelul, sare şi dacă mai este necesar piper.

Dacă costiţa nu este grasă se mai pune 1 lingură de ulei. Ouăle se fierb 6 minute, se curăţă, se taie în două în lung şi se pun pe salată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.