Salata de paste colorate
PrinteazaSalata de paste colorate din: paste colorate, telemea de vaca, masline, rosii, ulei, miere, lamaie, patrunjel, sare.
- 1/2 pungă de paste colorate
- 150 g telemea die vacă
- 100 g măsline
- 2 roşii
- sare
Pentru sos:
- 100 ml ulei
- 1 linguriţă de miere
- sucul unei lămâi
- pătrunjel
- sare
Mod de preparare:
Pastele se fierb în apă clocotită (timpul e indicat pe pachet), cu un strop de ulei, ca să nu se lipească. Se scurg şi apoi se pun într-un vas mare de salată.
Se adaugă brânza tăiată cuburi, măslinele şi roşiile tăiate felii.
Cu mixerul sau într-un borcan se amestecă uleiul cu sucul de lămâie, sarea şi pătrunjelul. La final se adaugă mierea.
Salata se consumă rece, cu sos alături.
Salata de paste colorate
Pofta buna!