Salata de paste cu carne de curcan

Printeaza

Salata de paste cu carne de curcan din: paste, ulei, rosii, ardei, piept de curcan, ceapa, morcovi, sare, piper, otet, smantana.

Ingrediente:Salata_de_paste_cu_carne_de_curcan

  • 500 g paste
  • 8 linguri de ulei
  • 5 roşii cherry
  • 1 ardei gras galben
  • 200 g piept de curcan afumat
  • 3 fire de ceapă verde
  • 2 morcovi
  • sare
  • piper
  • 4 linguri de oţet
  • 4 linguri de supă concentrată
  • 4 linguri de smântână pentru gătit

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj se varsă apa, se trec de apă rece şi se scurg. Se amestecă cu o lingurita de ulei.

Roşiile se curăţă, se spală si se taie în jumătăţi. Apoi se curăţă, se spală şi se taie in jumătăţi, apoi se îndepartează cotorul şi seminţele se taie cubuleţe.

Pieptul de curcan se taie cubuleţe. Ceapa verde se curăţă, se spală şi se taie si ele. Morcovii se cojesc, se taie cubuleţe şi se prăjesc într-o lingură de ulei, după care se adaugă ceapa verde şi se mai călesc împreună încă 2 minute. Se asezonează cu sare şi cu piper.

Toate legumele se amestecă cu pastele scurse de apă. Pentru dressing se amestecă restul uleiului cu oţetul, cu supa şi cu smântână. Se asezonează intens cu sare şi cu piper.

Dressingul se amestecă cu ingredientele în vas şi se lasă să se întrepătrundă aromele minim o oră. Salata se mai condimentează o dată, după gust, cu sare şi cu piper înainte de a fi servită.

Salata de paste cu carne de curcan

Salata_de_paste_cu_carne_de_curcan

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.