Salata de paste cu carne de vita
PrinteazaSalata de paste cu carne de vita din: paste, carne de vita, ceapa, ardei, ketchup, mustar, salata verde, rosii, ulei, otet, sare, piper.
- 3 căni paste scurte
- 700-750 g carne de vită (preferabil rasol alb) fiartă
- 3 fire ceapă verde
- 3 fire usturoi verde
- 1 ardei gras
- 1/2 cană ketchup
- 1/4 cană muştar de Dijon
- 3 căni frunze de salată roşie, rupte bucăţi
- 2 căni frunze de salată verde, rupte bucăţi
- 6 roşii cherry
- oţet balsamic
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbeţi pastele al dente, conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi bucăţi ceapa şi usturoiul verde. Tăiaţi carnea fâşii subţiri.
Amestecaţi pastele, carnea de vită, ceapa şi ardeiul într-un castron. Amestecaţi separat muştarul de Dijon şi ketchupul şi adăugaţi-le peste carne cu verdeţuri.
Săraţi, piperaţi, acriţi cu puţin oţet, după gust, picuraţi ulei şi amestecaţi. Distribuiţi frunzele de salată în farfurii, puneţi peste ele salata de carne, garnisiţi cu roşii tăiate sferturi şi serviţi.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/salata-de-paste-cu-carne-de-vita html