Salata de paste cu legume si branza
PrinteazaSalata de paste cu legume si branza din: rosii, castravete, ceapa, paste, masline, branza, ulei, otet, sare, piper.
- 250 g roşii
- 1 castravete
- 1 ceapă
- 200 g paste
- 1 mână de măsline
- 50 g brânză
- 3 linguri ulei de măsline
- 1 lingură oţet din vin alb
- sare
- piper negru măcinat
- 3 căţei de usturoi
- 1 linguriţă oregano uscat
- 1 legătură pătrunjel verde
Mod de preparare:
Se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, se scurg bine şi se lasă la răcit.
Se taie legumele. Se prepară dressingul şi se lasă să se odihnească 2-3 minute. Se pun toate ingredientele într-un bol şi se toarnă dressingul. Se presară brânză feta şi pătrunjelul.
Pofta buna!