Salata de paste cu mar si legume
PrinteazaSalata de paste cu mar si legume din: maioneza, iaurt, otet aromatizat, usturoi, sare, piper, paste, castarvete, mar, ardei gras, mazare, svaiter si zeama de lamaie.
- 200 g maioneza pentru salata
- 200 g iaurt degresat
- 2-3 linguri otet aromatizat
- 2 catei de usturoi
- sare
- piper
- 250 g paste (in forma de melci)
- 1/2 castravete de salata
- 1 mar acrisor
- 1 ardei gras rosu
- 150 g mazare congelata
- 100 g svaiter
- 1 lingura zeama de lamaie
Mod de preparare:
Pentru sos se amesteca maioneza cu iaurtul si otetul. Se curata, se zdrobeste usturoiul si se adauga in sos. Se fierb pastele in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj. Se trec prin jet de apa rece si se scurg. Se curata castravetele si se taie cuburi. Ardeiul si marul se curata si se taie fasii, respectiv cuburi.
Se opareste mazarea 4 minute in apa cu sare apoi se scurge. Branza se taie cuburi. Se amesteca intr-un castron pastele, mazarea, castravetele, marul si ardeiul. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga cu sare si piper. Se adauga sosul si se orneaza cu felii de castravete si verdeata, dupa gust.
Salata de paste cu mar si legume
Pofta buna!