Salata de paste cu mar si legume

Printeaza

Salata de paste cu mar si legume din: maioneza, iaurt, otet aromatizat, usturoi, sare, piper, paste, castarvete, mar, ardei gras, mazare, svaiter si zeama de lamaie.

Ingrediente:Salata_de_paste_cu_mar_si_legume

  • 200 g maioneza pentru salata
  • 200 g iaurt degresat
  • 2-3 linguri otet aromatizat
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 250 g paste (in forma de melci)
  • 1/2 castravete de salata
  • 1 mar acrisor
  • 1 ardei gras rosu
  • 150 g mazare congelata
  • 100 g svaiter
  • 1 lingura zeama de lamaie

 

Mod de preparare:

Pentru sos se amesteca maioneza cu iaurtul si otetul. Se curata, se zdrobeste usturoiul si se adauga in sos. Se fierb pastele in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj. Se trec prin jet de apa rece si se scurg. Se curata castravetele si se taie cuburi. Ardeiul si marul se curata si se taie fasii, respectiv cuburi.

Se opareste mazarea 4 minute in apa cu sare apoi se scurge. Branza se taie cuburi. Se amesteca intr-un castron pastele, mazarea, castravetele, marul si ardeiul. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga cu sare si piper. Se adauga sosul si se orneaza cu felii de castravete si verdeata, dupa gust.

Salata de paste cu mar si legume

Salata_de_paste_cu_mar_si_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.