Salata de paste cu ton si capere
PrinteazaSalata de paste cu ton si capere din: paste, ton, capere, ardei iute, telina, rosii, otet, ulei, rucola si busuioc.
- 350 g de paste
- 225 g ton in suc propriu, scurs bine
- 1 lingura de capere
- 15 ardei iuti mici din borcan, scursi si tocati
- 1 inima de telina Apio, feliata
- 140 g de rosii cherry, taiate pe jumatate
- 75 ml de otet balsamic
- 3 linguri ulei de masline extravirgin
- 100 g rucola
- busuioc proaspat
Mod de preparare:
Fierbe pastele conform instructiunilor de pe pachet, scurge-le si clateste-le sub jet de apa rece. Dupa ce le scurgi din nou, transfera-le intr-un bol mare.
Adauga toate ingredientele cu exceptia busuiocului, asezoneaza si amesteca, apoi serveste cu frunze de busuioc presarate.
Pofta buna!