Salata de paste fainoase

Printeaza

Salata de paste fainoase

Ingrediente:Salata de paste fainoase

  • 500 g paste
  • 2 ceapa
  • 2-3 linguri bulion
  • 3 catei usturoi
  • 100 ml otet din vin
  • 3 linguri de miere
  • 100 ml ulei

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele, se scurg bine de apa si se spala cu apa rece. Apoi se taie ceapa fin, usturoiul se piseaza si se amesteca cu pastele.

Se adauga otetul, mierea si sosul obtinut din ulei si bulion.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.