Salata de penne cu legume

Printeaza

Salata de penne cu legume din: penne, rosii, masline negre, rosii uscate, porumb, busuioc, frunze de ruccola, frunze de busuioc, usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Salata_de_penne_cu_legume

  • 225 g penne
  • 4 rosii
  • 50 g masline negre taiate rondele
  • 20 g rosii uscate
  • 50 g porumb fiert
  • busuioc proaspat
  • frunze de ruccola

dressing:

  • 15 g frunze de busuioc
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • 4 lingurite ulei de masline
  • 2 lingurite suc de lamaie
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Fierbeti pastele conform timpului indicat pe pachet, clătiti-le apoi sub apă rece şi scurgeti-le. Puneti-le într-un bol şi lăsaţi-le să se racească;

Dressing: puneţi frun­zele de busuioc, usturoiul, uleiul, sarea, piperul şi sucul de lămâie într-un blender.

Procesaţi până când frunzele sunt măruntite, turnaţi apoi compoziţia peste paste şi amestecaţi; Tăiaţi roşiile proaspete în felii mici iar roşiile uscate în cubulete.

Puneti-le într-un bol, adăugaţi boabele de porumb, frunzele de ruccola şi măslinele şi amestecaţi. Transferaţi pastele pe un platou şi adăugaţi deasupra legumele.

Salata de penne cu legume

Salata_de_penne_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.