Salata de pepene cu branza
PrinteazaSalata de pepene cu branza din: pepene, branza, fistic, otet, ulei, sare, piper.
- 1/2 pepene verde
- 300 g brânză de capră
- 150 g fistic nesărat
- 2 linguri oţet
- 5 linguri ulei de măsline
- 1 lingură suc de lămâie
- sare şi piper
Mod de preparare:
Se taie miezul de pepene cubuleţe. Fisticul se prăjeşte într-o tigaie, la foc mic, câteva minute. Brânza se taie cuburi mici şi se adaugă peste cubuleţele de pepene.
Separat, se amestecă oţetul cu uleiul de măsline şi zeama de lămâie, care se toarnă peste amestecul de pepene şi brânză. Se amestecă uşor, se presară fisticul tocat mărunt şi se condimentează cu sare şi piper după gust.
Se dă la frigider pentru puţin timp, apoi se serveşte.
Pofta buna!