Salata de peste afumat cu avocado
PrinteazaSalata de peste afumat cu avocado din: peste afumat, avocado, ardei, castraveti, ceapa, usturoi.
- 50-70 g peşte afumat
- 1 ardei roşu
- 2 castraveţi
- 2 cepe
- 1/2 legătură pătrunjel
- 1 avocado
- otet
- usturoi
Mod de preparare:
Se taie cuburi 70 g peşte afumat şi 1 ardei roşu.
Se taie mărunt 2 castraveţi, 2 cepe şi 1/2 legătură pătrunjel. Se taie în două 1 avocado, se îndepărtează sâmburele lemnos, se taie pulpa felii şi se amestecă cu 20 ml oţet balsamic şi 1 căţel de usturoi pisat.
Se freacă bine până se obţine piure. Peştele, ardeiul, cepele, castraveţii şi verdeaţa se amestecă împreună cu piureul şi se condimentează cu sare şi piper.
Pofta buna!