Salata de peste afumat cu morcovi si masline

Printeaza

Salata de peste afumat cu morcovi si masline

Salata de peste afumat cu morcovi si masline

Ingrediente:

  • 1-2 peşti afumaţi (potriviţi, cu cât mai puţine oase)
  • 2-3 morcovi
  • 1-2 ardei graşi
  • 2-3 gogoşari în oţet
  • 2-3 cepe potrivte
  • 100-150 g măsline negre
  • sare
  • piper
  • ulei
  • zeamă de lămâie sau oţet, după gust

Mod de preparare:

Peştele, curăţat de şira spinării şi oasele mai mari, îl tai şuviţe nu prea groase.

Ceapa, ardeii graşi şi gogoşarii îi tai solzi, respectiv şuviţe foarte subţiri, morcovii, curăţaţi şi spălaţi, îi dai prin răzătoarea mare.

Amesteci toate într-un bol mare şi potriveşti de sare, piper, ulei, oţel

Salata de peste afumat cu morcovi si masline

Salata de peste afumat cu morcovi si masline

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.