Salata de peste afumat cu morcovi si masline
PrinteazaSalata de peste afumat cu morcovi si masline
Ingrediente:
- 1-2 peşti afumaţi (potriviţi, cu cât mai puţine oase)
- 2-3 morcovi
- 1-2 ardei graşi
- 2-3 gogoşari în oţet
- 2-3 cepe potrivte
- 100-150 g măsline negre
- sare
- piper
- ulei
- zeamă de lămâie sau oţet, după gust
Mod de preparare:
Peştele, curăţat de şira spinării şi oasele mai mari, îl tai şuviţe nu prea groase.
Ceapa, ardeii graşi şi gogoşarii îi tai solzi, respectiv şuviţe foarte subţiri, morcovii, curăţaţi şi spălaţi, îi dai prin răzătoarea mare.
Amesteci toate într-un bol mare şi potriveşti de sare, piper, ulei, oţel
Salata de peste afumat cu morcovi si masline
Pofta buna!