Salata de peste afumat cu sfecla

Printeaza

Salata de peste afumat cu sfecla din: peste, cartofi, sfecla, maioneza, castraveciori.

Ingrediente:Salata de peste afumat cu sfecla

  • 6 cartofi
  • 1 sfeclă roşie
  • 200 g peşte afumat
  • 2-3 castraveciori muraţi
  • maioneză

 

Mod de preparare:

Fierbe cartofii în coajă. Incearcă-i cu o scobitoare dacă sunt gata, scurge-i şi lasă-i să se răcorească bine. Spală sfecla, şterge-o
cu un prosop de hârtie, îmbrac-o într-o folie de aluminiu şi pune-o în cuptorul deja încins.

După ce s-a copt şi răcit, curăţă sfecla de coajă şi tai-o cubuleţe. La fel procedează şi cu cartofii răcoriţi şi curăţaţi.

Taie mărunt castraveciorii muraţi şi scurge-i de zeamă. Adună într-un vas legumele tăiate, peştele curăţat şi mărunţit, maioneza după gust, sare (dacă mai e cazul) şi amestecă uşor, fără să fărâmiţezi mai mult ingredientele.

Ţine la rece 1-2 ore înainte de a servi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.