Salata de peste cu cimbru si lamaie

Printeaza

Salata de peste cu cimbru si lamaie

Ingrediente:Salata de peste cu cimbru si lamaie

  • 7-8 crapi cât palma
  • o lămâie
  • 5-6 căţei de usturoi
  • 1 crenguţă de cimbru
  • piper măcinat
  • pătrunjel verde
  • condimente

Mod de preparare:

Peştele curăţat îl pui cu sare să stea 15 minute, apoi îl rumeneşti pe ambele părţi în ulei încins. Intr-o cratiţă întinsă îl aşezi pe fund, iar în alt vas clo­coteşti 500 ml apă cu piper, cren­guţa de cimbru şi condimentele.

După ce iei vasul de pe foc, adaugi peste peşte şi acoperi cratiţa. Faci cremă de usturoi şi adaugi după ce se răceşte, toci pătrunjel verde şi-l presari, apoi storci lămâia.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.