Salata de peste cu grau

Printeaza

Salata de peste cu grau din: broccoli, zeama de portocala, patrunjel, grau, pastrav afumat, valeriana.

 

Ingrediente: 

  • 85g de broccoli, rupt în bucheţele mici
  • zeama de la 1/2 portocală
  • 1 lingură de pătrunjel tocat
  • 140g grâu, fiert
  • 140g de păstrăv afumat, mărunţit
  • 1 mână de valeriană

 

 

 

Mod de preparare:

Fierbe bucheţelele de broccoli 3 minute, cât să devină al dente.

Combinati zeama de portocală, pătrunjelul şi grâul, apoi aşază deasupra lor broccoli, păstrăvul şi valeriana.

Asezonează.

 

Salata de peste cu grau

Salata_de_peste_cu_grau

Pofta buna!

 

 

 

Mușețel: Miracolul Naturii – De la Beneficii la Rețete Delicioase

Mușețel: Miracolul Naturii – De la Beneficii la Rețete Delicioase. Mușețelul, cunoscut științific sub numele de Matricaria chamomilla, este o plantă medicinală prețuită pentru proprietățile sale calmante și antiinflamatorii. Originar din Europa și Asia de Vest, mușețelul a fost folosit în scopuri medicinale încă din timpurile antice, când egiptenii și grecii antici îl prețuiau pentru […]

Unt cu Levănțică – Rețeta Delicioasă

Unt cu Levănțică – Rețeta Delicioasă din: unt, flori de levantica uscate, sare. Este perfect pentru a da un plus de aromă preparatelor tale preferate sau pentru a răsfăța pâinea proaspătă. Reteta Unt cu Levănțică – Rețeta Delicioasă: Ingrediente: 100 g de unt nesărat 1 linguriță de flori de levănțică uscate Un vârf de sare […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.