Mușețel: Miracolul Naturii – De la Beneficii la Rețete Delicioase. Mușețelul, cunoscut științific sub numele de Matricaria chamomilla, este o plantă medicinală prețuită pentru proprietățile sale calmante și antiinflamatorii. Originar din Europa și Asia de Vest, mușețelul a fost folosit în scopuri medicinale încă din timpurile antice, când egiptenii și grecii antici îl prețuiau pentru […]
Salata de peste cu grau
PrinteazaSalata de peste cu grau din: broccoli, zeama de portocala, patrunjel, grau, pastrav afumat, valeriana.
Ingrediente:
- 85g de broccoli, rupt în bucheţele mici
- zeama de la 1/2 portocală
- 1 lingură de pătrunjel tocat
- 140g grâu, fiert
- 140g de păstrăv afumat, mărunţit
- 1 mână de valeriană
Mod de preparare:
Fierbe bucheţelele de broccoli 3 minute, cât să devină al dente.
Combinati zeama de portocală, pătrunjelul şi grâul, apoi aşază deasupra lor broccoli, păstrăvul şi valeriana.
Asezonează.
Salata de peste cu grau
Pofta buna!
Unt cu Levănțică – Rețeta Delicioasă
Unt cu Levănțică – Rețeta Delicioasă din: unt, flori de levantica uscate, sare. Este perfect pentru a da un plus de aromă preparatelor tale preferate sau pentru a răsfăța pâinea proaspătă. Reteta Unt cu Levănțică – Rețeta Delicioasă: Ingrediente: 100 g de unt nesărat 1 linguriță de flori de levănțică uscate Un vârf de sare […]