Salată de peşte cu oua si portocala

Printeaza

Salată de peşte cu oua si portocala din: peste, mustar, ceapa rosie, mere, castraveti murati, oua fierte, orez, ulei, otet, sare, piper, tahon si patrunjel.

Ingrediente:Salata_de_peste_cu_oua_si_portocala

  • 1 kg peste
  • 4-5 lingurite mustar
  • 1-2 cepe rosii
  • 3 mere
  • 2 castraveti (murati)
  • 4 oua fierte
  • 1/2 cesti de orez fiert cu putin curyy
  • 100 ml ulei
  • 50 ml otet diluat
  • sare si piper dupa gust
  • 2 fire tarhon sau patrunjel pentru decor

 

Mod de preparare:

Peştele curăţat şi spălat îl fierbi înăbuşit, iar după răcire, îl cureţi de piele şi oase şi îl desfaci în bucăţi mici. Jumătate din peşte îl amesteci cu muştar, oţet, ulei, piper, ceapă, sare, mere, castraveţii, ouăle, totul tocat mărunt. Peste toate adaugi şi portocala tăiată în cuburi şi orezul fiert.

Amesteci totul bine, apoi adaugi şi restul de peşte. Aşezi pe un platou şi de¬corezi cu tarhon sau cu pătrunjel verde. Il dai la rece şi îl serveşti după 1 -2 ore, timp în care se întrepătrund gusturile. Este un deliciu.

Salată de peşte cu oua si portocala

Salata_de_peste_cu_oua_si_portocala

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.