Salata de peste cu sfecla

Printeaza

Salata de peste cu sfecla din: sfecle, file de peste afumat, morcovi, cartofi, maioneza, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:

  • 2 sfecle coapte
  • 250 g file de peşte afumat
  • 2 morcovi fierţi
  • 4 cartofi fierţi
  • 3-4 linguri maioneză
  • sare
  • piper
  • pătrunjel pentru ornat

 

Mod de preparare:

Salata de peste cu sfecla: Se taie peştele în cuburi. Se rad morcovii şi cartofii fierţi, apoi se amestecă cu maioneză, sare şi piper după gust.

Se rade sfecla coaptă, într-o formă circulară se aşază un strat de peşte, apoi unul de cartofi şi morcovi cu maioneză şi unul de sfeclă rasă.

Se ornează cu peşte şi verdeaţă, apoi, după ce se presează uşor straturile, se înlătură forma.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.