Salata de peste cu sfecla
PrinteazaSalata de peste cu sfecla din: sfecle, file de peste afumat, morcovi, cartofi, maioneza, sare, piper, patrunjel.
Ingrediente:
- 2 sfecle coapte
- 250 g file de peşte afumat
- 2 morcovi fierţi
- 4 cartofi fierţi
- 3-4 linguri maioneză
- sare
- piper
- pătrunjel pentru ornat
Mod de preparare:
Salata de peste cu sfecla: Se taie peştele în cuburi. Se rad morcovii şi cartofii fierţi, apoi se amestecă cu maioneză, sare şi piper după gust.
Se rade sfecla coaptă, într-o formă circulară se aşază un strat de peşte, apoi unul de cartofi şi morcovi cu maioneză şi unul de sfeclă rasă.
Se ornează cu peşte şi verdeaţă, apoi, după ce se presează uşor straturile, se înlătură forma.
Pofta buna!