Salata de piersici cu mozzarella
PrinteazaSalata de piersici cu mozzarella din: piersici, ulei de masline, otet balsamic, rucola, mozzarella, seminte de pin, sare, piper, busuioc, frunze de menta, usturoi, zeama de lamaie, coaja de lamaie, fulgi de ardei iute.
- 2 piersici tari
- 4 linguri ulei de masline
- o lingura de otet balsamic
- 2 cani de rucola
- cateva felii de mozzarella
- jumatate de cana de seminte de pin
- sare si piper dupa gust
- o mana de busuioc
- o mana de frunze de menta
- jumatate de catel de usturoi tocat
- zeama si coaja a jumatate de lamaie
- un sfert de lingurita de fulgi de ardei iute
Mod de preparare:
Feliati piersicile şi stropiti-le cu ulei de măsline şi un praf de sare. încingeţi grătarul şi coaceti feliile de piersică câte 2 2 minute pe fiecare parte.
Pentru pesto, combinaţi jumătate din seminţele de pin, busuiocul, menta, usturoiul, zeama ş şi coaja de lămâie şi fulgii de ardei iute şi mixaţi în blender.
Stropiţi rucola cu puţin ulei şi sare şi adăugaţi feliile de p piersică, mozzarella. Amestecaţi cu pesto şi serviţi cu putină zeamă de lămâie stoarsă deasupra.
Salata de piersici cu mozzarella
Pofta buna!