Salata de portocale cu mozzarella, rucola si ceapa rosie
PrinteazaSalata de portocale cu mozzarella rucola si ceapa rosie din: portocale, mozzarella, ceapa rosie, paine, ulei de masline, otet de vin rosu, zahar, mustar cu boabe si seminte de sumac.
Ingrediente Salata de portocale cu mozzarella, rucola si ceapa rosie:
- 3 portocale
- 250 g mozzarella, rupta in bucatele
- 2 maini de rucola
- 1/2 ceapa rosie, feliata subtire
- paine cu crusta crocanta, pentru servit
pentru dressing:
- 3 linguri ulei de masline
- 3 linguri otet de vin rosu
- 2 lingurite de zahar
- 2 lingurite de mustar cu boabe
- 1 lingurita seminte de sumac
Mod de preparare Salata de portocale cu mozzarella, rucola si ceapa rosie:
Da 1 portocala pe razatoarea mica si presara coaja rasa peste celelelte ingrediente pentru dressing. Asezoneaza si amesteca bine. Taie ambele capete ale portocalelor, apoi decojeste-le folosit un cutit ascutit. Taie coaja de sus in jos, pana cand intreaga portocala este curatata.
Feliaza portocalele si asaza-le pe un platou impreuna cu mozzarella, rucola si ceapa. Stropeste totul cu dressingul pregatit si serveste impreuna cu paine crocanta, daca doresti.
Salata de portocale cu mozzarella rucola si ceapa rosie
Pofta buna!
Ce bine arata salata asta!