Salata de portocale cu mozzarella, rucola si ceapa rosie

Printeaza

Salata de portocale cu mozzarella rucola si ceapa rosie din: portocale, mozzarella, ceapa rosie, paine, ulei de masline, otet de vin rosu, zahar, mustar cu boabe si seminte de sumac.

Ingrediente Salata de portocale cu mozzarella, rucola si ceapa rosie:Salata_de_portocale_cu_mozzarella_rucola_si_ceapa_rosie

  • 3 portocale
  • 250 g mozzarella, rupta in bucatele
  • 2 maini de rucola
  • 1/2 ceapa rosie, feliata subtire
  • paine cu crusta crocanta, pentru servit

pentru dressing:

  • 3 linguri ulei de masline
  • 3 linguri otet de vin rosu
  • 2 lingurite de zahar
  • 2 lingurite de mustar cu boabe
  • 1 lingurita seminte de sumac

 

Mod de preparare Salata de portocale cu mozzarella, rucola si ceapa rosie:

Da 1 portocala pe razatoarea mica si presara coaja rasa peste celelelte ingrediente pentru dressing. Asezoneaza si amesteca bine. Taie ambele capete ale portocalelor, apoi decojeste-le folosit un cutit ascutit. Taie coaja de sus in jos, pana cand intreaga portocala este curatata.

Feliaza portocalele si asaza-le pe un platou impreuna cu mozzarella, rucola si ceapa. Stropeste totul cu dressingul pregatit si serveste impreuna cu paine crocanta, daca doresti.

Salata de portocale cu mozzarella rucola si ceapa rosie

Salata_de_portocale_cu_mozzarella_rucola_si_ceapa_rosie

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata salata asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.