Salată de pui cu andive si linte rosie
PrinteazaSalată de pui cu andive si linte rosie
Ingrediente:
- 175 g linte roşie
- sare
- 400 g file de piept de pui
- piper
- 1 lingură unt topit
- 1 salată Frisee
- 300 g andive
- 1/2 legătură tarhon
- 3 linguriţe oţet
- 3 linguriţe muştar boabe
- 6 linguri ulei
- 100 ml supă
- 1 vârf de zahăr
Mod de preparare:
Fierbeţi lintea într-un litru de apă cu sare conform indicaţiilor de pe ambalaj. Spălaţi carnea de pui, uscaţi-o, săraţi-o, piperaţi-o şi prăjiţi-o circa 15 minute în untul topit.
Luaţi-o apoi din tigaie şi lăsaţi-o circa 10 minute să se liniştească. Pregătiţi salata şi andivele. Tăiaţi salata, îndepărtaţi cotorul andivelor şi rupeţi-le frunzele una câte una.
Pentru dressing tocaţi tarhonul. Amestecaţi-l cu oţet, muştar, ulei, supă, sare, piper şi zahăr. Amestecaţi toate ingredientele pentru salată, tăiaţi pieptul de pui şi aşezaţi-l peste salată. Turnaţi dressingul pregătit.
Salată de pui cu andive si linte rosie
Poftă bună!