Salată de pui cu andive si linte rosie

Printeaza

Salată de pui cu andive si linte rosie

Salată de pui cu andive si linte rosie

Ingrediente:

  • 175 g linte roşie
  • sare
  • 400 g file de piept de pui
  • piper
  • 1 lingură unt topit
  • 1 salată Frisee
  • 300 g andive
  • 1/2 legătură tarhon
  • 3 linguriţe oţet
  • 3 linguriţe muştar boabe
  • 6 linguri ulei
  • 100 ml supă
  • 1 vârf de zahăr

 

Mod de preparare:

Fierbeţi lintea într-un litru de apă cu sare con­form indicaţiilor de pe ambalaj. Spălaţi carnea de pui, uscaţi-o, săraţi-o, piperaţi-o şi prăjiţi-o circa 15 minute în un­tul topit.

Luaţi-o apoi din tigaie şi lăsaţi-o circa 10 minute să se liniştească. Pregătiţi salata şi andivele. Tăiaţi salata, îndepărtaţi cotorul andivelor şi rupeţi-le frunzele una câte una.

Pentru dressing tocaţi tarhonul. Amestecaţi-l cu oţet, muştar, ulei, supă, sare, piper şi zahăr. Amestecaţi toate in­gredientele pentru salată, tăiaţi pieptul de pui şi aşezaţi-l peste salată. Turnaţi dressingul pregătit.

Salată de pui cu andive si linte rosie

crop Salata-de-pui-cu-andive-si-linte-rosie.jpg

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.