Salată de pui cu brânză

Printeaza

O reteta delicioasa de salata de pui cu branza din: rucolla, rosii cherry, ardei rgas galben, masline negre, boabe de fasole alba, telemea, file de piept de pui, sare, piper, ulei, otet balsamic alb, ulei de masline si supa de legume.

Ingrediente:Salată de pui cu brânză

  • 100 g ruccola
  • 200 g roşii cherry
  • 1-1/2 ardei gras galben
  • 100 g măsline negre
  • 200 g boabe de fasole albă
  • 300 g telemea sau feta
  • 600 g file de piept de pui
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 4 linguri oţet balsamic alb
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 4 linguri supă de legume

 

Mod de preparare:

Se curăţă frunzele de ruccola. Se spală roşiile cherry şi se taie jumătăţi. Se taie în două ardeii graşi şi se curăţă de cotoare şi seminţe; se taie pulpa fâşii. Se lasă să se scurgă măslinele şi boabele de fasole. Se zdrobeşte brânza cu furculiţa.

Carnea se sărează şi se piperează; se încin­ge uleiul într-o tigaie şi se prăjeşte carnea 4-5 min. pe fiecare parte. Se scoate şi se lasă să se răcorească puţin.

Se prepară un dressing din oţet, ulei şi supă de legume; se sărează şi se piperează. Se taie piepul de pui fâşii şi se amestecă împreună cu restul de ingrediente pentru salată; se adaugă dressing şi se amestecă.

Salată de pui cu brânză

Salată de pui cu brânză

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.