Salată de pui cu brânză
PrinteazaO reteta delicioasa de salata de pui cu branza din: rucolla, rosii cherry, ardei rgas galben, masline negre, boabe de fasole alba, telemea, file de piept de pui, sare, piper, ulei, otet balsamic alb, ulei de masline si supa de legume.
- 100 g ruccola
- 200 g roşii cherry
- 1-1/2 ardei gras galben
- 100 g măsline negre
- 200 g boabe de fasole albă
- 300 g telemea sau feta
- 600 g file de piept de pui
- sare
- piper
- 2 linguri ulei
- 4 linguri oţet balsamic alb
- 4 linguri ulei de măsline
- 4 linguri supă de legume
Mod de preparare:
Se curăţă frunzele de ruccola. Se spală roşiile cherry şi se taie jumătăţi. Se taie în două ardeii graşi şi se curăţă de cotoare şi seminţe; se taie pulpa fâşii. Se lasă să se scurgă măslinele şi boabele de fasole. Se zdrobeşte brânza cu furculiţa.
Carnea se sărează şi se piperează; se încinge uleiul într-o tigaie şi se prăjeşte carnea 4-5 min. pe fiecare parte. Se scoate şi se lasă să se răcorească puţin.
Se prepară un dressing din oţet, ulei şi supă de legume; se sărează şi se piperează. Se taie piepul de pui fâşii şi se amestecă împreună cu restul de ingrediente pentru salată; se adaugă dressing şi se amestecă.
Salată de pui cu brânză
Pofta buna!