Salată de pui cu ciuperci si gogoşari in oţet
PrinteazaSalată de pui cu ciuperci si gogoşari in oţet
- 1 piept mare de pui
- 2 cutii de ciuperci
- 2 morcovi mici
- 4 castraveţi muraţi
- 4 gogoşari în oţet
- sare
- piper
- 2 ouă
- ulei
- 1 lingură muştar
Mod de preparare:
Fierbi pieptul de pui împreună cu morcovii curăţaţi, separat fierbi un ou, apoi speli ciupercile, la tai mărunt, iar castraveţii şi gogoşarii îi tai cubuteţe.
După ce au fiert, tai pieptul de pui şi morcovii în cubuleţe şi pregăteşti o maioneză obişnuită dintr-un gălbenuş fiert, unul crud, ulei, muştar şi sare după gust. Le amesteci pe toate, potriveşti gustul de sare şi piper şi dai salata la rece pentru o oră.
Salată de pui cu ciuperci si gogoşari in oţet
Poftă bună!