Salată de pui cu fasole verde şi frunze de radicchio

Printeaza

O reteta de salata de pui cu fasole verde si frunze de raddicchio din: cartofi, sare, salata verde asortata, radicchio, fasole verde, file de piept de pui, piper, ulei de susan, otet balsamic alb si susan.

Ingrediente:Salată de pui cu fasole verde şi frunze de radicchio

  • 250 g cartofi noi mici
  • sare
  • 300 g salată verde asortată (de ex. ruccola şi lollo bianco)
  • 1 radicchio
  • 200 g fasole verde
  • 500 g file de piept de pui
  • 2 linguri ulei de rapiţă
  • piper
  • 4 linguri ulei de susan
  • 3 linguri oţet balsamic alb
  • 2 linguri susan

 

Mod de preparare:

Se spală cartofii şi se pun la fiert cu tot cu coajă în apă cu sare; se lasă să fiarbă cca 20-25 min. Se pregăteşte salata verde şi se taie bucăţi potrivite. Se curăţă şi se spală fasolea verde şi se pune la fiert în apă clocotită cu sare 8-10 min. Se scoate, se trece puţin printr-un jet de apă rece şi se lasă să se scurgă.

Se spală pieptul de pui, se şterge şi se taie fâşii de 2-3 cm. Se prăjesc la foc iute în ulei încins 2-4 min. Se sărează şi se piperează.

Pentru vinegretă, se amestecă uleiul de susan cu oţet, sare şi piper. Se decojesc cartofii, se taie jumătăţi sau sferturi şi se amestecă împreună cu sa­lata verde şi vinegretă. Se serveşte cu fâşii de pui şi se presară seminţe de susan.

Salată de pui cu fasole verde şi frunze de radicchio

Salată de pui cu fasole verde şi frunze de radicchio

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.