Salata de pui cu fasole verde

Printeaza

Salata de pui cu fasole verde

Salata de pui cu fasole verde

Ingrediente:

  • 500 g piept de pui
  • 500 g fasole verde
  • o ceapa alba
  • zeama de la o lamaie
  • 2 linguri de ulei de masline
  • o lingura de miere
  • sare
  • piper
  • o rosie
  • 2 oua fierte
  • 50 g cascaval ras

 

Mod de preparare:

Fasolea verde se curăţă, se spală şi se pune să fiarbă tot în apă cu sare, până se înmoaie. Dacă vreţi să nu îşi schimbe culoarea în timpul fierberii, puneţi câteva picături de zeamă de lămâie.

După ce s-a fiert pieptul, se scurge de apă şi se taie fâşii potrivite. La fel se procedează şi cu ceapa, care se curăţă şi se taie solzişori. Se pun şi ouăle să fiarbă, iar după ce s-au fiert se ţin în apă câteva minute ca să se poată curăţa mai uşor.

Albuşul se taie fâşii, iar gălbenuşul se dă pe răzătoarea mică. Roşia se taie în bucăţi potrivite şi se amestecă toate ingredientele cu sare, piper, ulei şi zeamă de lămâie şi se serveşte ornată cu gălbenuş ras şi caşcaval.

Salata de pui cu fasole verde

Salata de pui cu fasole verde.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.