Salată de pui cu legume si masline
PrinteazaSalată de pui cu legume si masline
- 1 piept de pui
- 100 g măsline
- 3 roşii
- 3 fire de ceapă verde
- 1 salată verde
- 2 cartofi
- 2 linguri muştar
- 3-4 căţei de usturoi
- ulei
- piper
- sare
Mod de preparare:
Pui la fiert pieptul de pui, iar separat fierbi cartofii în coajă. Când a fiert carnea de pui, o tai cubuleţe, cureţi şi cartofii fierţi şi îi tai tot în cuburi.
Speli bine salata, roşiile şi ceapa, apoi tai salata fâşii subţiri, roşiile felii, iar ceapa o tai mărunt. Le pui pe toate într-un castron şi adaugi şi măslinele spălate.
Amesteci muştarul cu usturoiul pisat, adaugi ulei treptat şi le freci până devin ca o maioneza. Potriveşti gustul de sare şi piper şi torni sosul peste salată după care o omogenizezi.
Poftă bună!