Salata de pui cu legume
PrinteazaSalata de pui cu legume
- 350 g salată verde
- 2 morcovi
- 2 fire de ţelină
- 1 ceapă
- 400 g piept de pasăre
- 6 linguri de ulei
- 3 linguri de oţet
- sare
- pătrunjel
- 2 linguri de nucă măcinată
Mod de preparare:
Salata, spălatăşi scursă de apă, se aşează pe un platou, apoi morcovul, ţelina şi ceapa se toacă mărunt şi se aşează peste salată.
Nuca se prăjeşte fără ulei şi se adaugă peste zarzavat, după care fileurile de pui se prăjesc în trei linguri de ulei, se pipereazăşi se dau deoparte.
Zeama de la prăjit se stinge cu două linguri de apă, apoi adăugăm oţetul, sarea şi piperul.
Acest sos se toarnă peste salată, după care se taie carnea şi se aşează deasupra. La final, se ornează cu pătrunjel verde.
Pofta buna!
Buna salata de pui cu legume. Intotdeauna mi-a placut. Acum e prima oara cand am pus si nuci